Nyitva tartás

Nyitva tartás keddtől-péntekig 11-18 óráig.

A boltban tartózkodni maszkban lehetséges.
Továbbra is folyamatosan fogadjuk a rendeléseket, amelyeket le lehet adni webshopon keresztül, e-mailben, FB Messengeren.

A postázás a szokásos rendszer szerint kérhető utánvéttel és banki előre utalással is, de ajánlott a banki előre utalást választani. Természetesen a webshopos rendelés előkészítésekor fokozottan ügyelünk a higiéniai szabályok betartására.

Új makraméfonalak érkeztek

A legújabb makraméfonalainkkal régi tárgyakat is feldíszíthetünk, egy befőttes üveg is új életre kelhet például virágvázaként. A makraméfonalak kaphatóak a boltban.

2021. május 5-től ismét lehet a boltban személyesen vásárolni

Nyitva tartás: keddtől-péntekig 11-17.30

A jelenlegi járványügyi és a Budapesti Művelődési Központ szabályaihoz igazodva a bolt védettségi igazolvánnyal és maszkban látogatható. Azok számára, akik ezzel nem rendelkeznek, nyitvatartási időben továbbra is személyes átvételt biztosítunk a BMK bejáratánál. Továbbra is folyamatosan fogadjuk a rendeléseket, amelyeket le lehet adni webshopon keresztül, e-mailben, telefonon, FB Messengeren. A postázás a szokásos rendszer szerint kérhető utánvéttel és banki előre utalással is, de ajánlott a banki előre utalást választani. Természetesen a webshopos rendelés előkészítésekor fokozottan ügyelünk a higiéniai szabályok betartására.További kérdésekkel kapcsolatban az alábbi telefonszámon érhettek el minket: 06/20 416 2724e-mail: kezmuves@guzsalyasbolt.huA bolt nyitva tartásával kapcsolatos legfrissebb információkról honlapunkon és FB-oldalunkon tájékoztatjuk a vásárlókat.
Ugrás az oldal tetejére